Vacatures

TEAMASSISTENT

Good day! Ben jij een ervaren administratief medewerker die ons team van technisch specialisten perfect kan ondersteunen in hun werk? Herzlich willkommen bei Meurs Process und Weber Kunststoftechniek.

Als team assistent ben jij de spil in een goedlopend klantproces. Hierin werk je samen met verkopers en projectleiders en heb jij de touwtjes in handen op de achtergrond. Wij leveren maatwerk aan onze klanten. Dat vraagt flexibiliteit. Jij weet wat ervoor nodig is om dit proces goed te laten verlopen. Ontbreekt er informatie? Dan zorg je dat je die te weten komt. Heeft een klant of leverancier vragen? Dan beantwoord je die snel en accuraat. Jij biedt structuur en ondersteuning in de backoffice, zodat de frontoffice optimaal functioneert. Jij hebt er geen moeite mee om je collega’s mee te krijgen in het goed structureren en borgen van de klantprocessen.

Digitalisering en efficiëntie staan in 2021 hoog op de agenda. Jij hebt ervaring met het werken met een ERP-systeem en digitale processen en neemt graag initiatief om diverse processen nog digitaler en efficiënter in te richten.

In deze rol houd jij je o.a. bezig met inkoop- en levertijdbewaking, facturatie, crediteuren en debiteurenadministratie, verzekeringenbeheer, bankgaranties, offertes opstellen en orderverwerking, coördinatie van keuringen én marketing. Kortom een mooie brede administratief ondersteunende functie.

Als ideale kandidaat ben jij doortastend en een echte kartrekker. Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent resultaat- en doelgericht. Bovendien ben je een kei in plannen en    organiseren. Jij werkt zorgvuldig en overzichtelijk en gaat altijd voor kwaliteit. Het gaat om een fulltime functie. Je hebt al flink wat ervaring als administratief medewerker of officemanager in een technische omgeving. We zoeken iemand uit de buurt van Elst die ervaring heeft met het werken met een ERP-systeem, bij voorkeur Unit4. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een must.

Bij Meurs Process houden we ons dagelijks bezig met het bieden van technische oplossingen op het gebied van doseer-, mixertechnologie voor vloeistoffen. De klanten zijn industriële eindgebruikers uit de chemie, waterbehandeling en machinebouw. Bij Weber Kunststoftechniek zorgen we voor complete installaties en tank-/apparatenbouw uit thermoplastische kunststoffen.

Je komt te werken in een organisatie die hands- on is, we bepalen samen hoe we de klant het beste kunnen bedienen en zijn dan ook allemaal servicegericht ingesteld. Dat doen we met een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld. Het feit dat we al jaren succesvol mogen werken aan de mooiste projecten in een nichemarkt is iets waar we trots op zijn. Maar desondanks zijn we nuchter en is er een informele werksfeer. Wil jij het team komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar .