Service en onderhoud voor uw doseerpompen, mixers en accessoires

Meer dan alleen het product

Als gespecialiseerde leverancier van doseer-, mixer- en procestechnologie biedt Meurs Process meer dan alleen de apparatuur. Onze apparatuur wordt door u vaak aangeschaft voor vele tientallen jaren gebruik. Wij begrijpen dat uw bedrijfsprocessen rekenen op het betrouwbaar en optimaal functioneren van de apparatuur. Om dit mogelijk te maken verzorgen wij daarom voor u service, onderhoud, adviezen, trainingen en analyses.

Service, Onderhoud en Reservedelen

Voor het optimaal functioneren van de apparatuur is het van belang dat deze op tijd en op de juiste manier onderhouden wordt. Onze ervaren monteurs voeren dit onderhoud graag voor u uit zodat u verzekerd bent van de hoogste mate van bedrijfszekerheid.

U kunt ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij bieden u dan uiteraard de ondersteuning en advies die u van ons gewend bent.

Voor onderhoud aan uw apparatuur leveren wij u de fabrieksoriginelen onderdelen.

Garantie

Onze doseerpompen, mixers, accessoires, controllers en overige apparatuur worden geleverd met een garantie van 1 jaar. Slijtage ten gevolge van normaal gebruik valt niet onder de garantie.

Wereldwijd netwerk

Milton Roy beschikt over een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen en distributeurs. Hiermee bent u altijd verzekerd van lokale ondersteuning.

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op !