Nieuw de PolyBlend® polymeer aanmaak systemen.

23-05-2018

Na meer dan 25 jaar heeft Bierman Technisch Advies Buro de distributie van de PolyBlend® polymeer aanmaak systemen aan ons, Meurs Process B.V. overgedragen.

Als leverancier van onder andere de LMI doseerpomp, de polymeer doseerpomp in de PolyBlend®, is Meurs Process de afgelopen 15 jaar als leverancier betrokken bij de PolyBlend®.

De PolyBlend® polymeer aanmaak systemen combineren jaren van technische expertise met eenvoudige bediening met als resultaat een maximale polymeer activatie.

Het compacte ontwerp van het PolyBlend® systeem zorgt voor eenvoudige installatie en het corrosiebestendige roestvrijstalen chassis zorgt ervoor dat het gewicht van de systemen laag blijft wat een voordeel is wanneer het PolyBlend® systeem verplaatst moet worden.

De eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en de instelbare doorstroommeter maken nauwkeurige waterregeling voor een verscheidenheid aan oplossingsconcentraties mogelijk.

Bovendien is de PolyBlend® ontworpen met een optionele secundaire instelbare doorstroommeter en statische menger voor extra naverdunning.

Kenmerken:

  • Compact systeem met hoge efficiëntie
  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Energie efficiënt, lage bedrijfskosten
  • De unieke tweedelige mengkamer zorgt ervoor dat de menging op het juiste moment met de juiste energie plaats vind
  • Snel en eenvoudig onderhoud van ventielen mogelijk zonder zuig en persleiding te demonteren

Voor meer informatie klik hier