Nieuwe website voor Meurs Process B.V.

20-07-2013

Meurs Process B.V. liet door Cowpunks Online Marketing & Webdesign een gloednieuwe website bouwen. Doel was om de site een eigentijdser uiterlijk te geven en om in ieder geval beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Een aantal briefingsgesprekken en een Functioneel Ontwerp lagen ten grondslag aan het nieuwe grafisch ontwerp. 

Mocht u als bezoeker echter nog tips hebben voor ons om de gebruikerservaring verder te verbeteren dan houden wij ons uiteraard aanbevolen. Neemt u gerust contact met ons op.

Over Cowpunks

Cowpunks Online Marketing & Services uit Elst (Gld) bouwt en ontwerpt websiteswebapplicaties, games en webshops voor MKB en (semi)overheid die voldoen aan alle geldende standaarden. Bij het bouwen van haar websites en het uitvoeren van online activiteiten draait het om marketing, sales en communicatie. De doelstellingen van haar klanten zijn het uitgangspunt bij een uitgekiend webdesign.

Marketing middelen

Cowpunks kan verschillende middelen inzetten zodat u uw marketing- en communicatiedoelstellingen bereikt: van de bouw van een website, een webshop, de effectieve inzet van social media tot en met direct marketing-acties en een doordachte PR-campagne. In overleg met haar klanten bepaalt het bedrijf de juiste mix van middelen.