LMI PD series doseerpomp

07-02-2022

Milton Roy heeft de LMI PD-serie van chemische doseerpompen voor industriële waterbehandeling uitgebracht. De nieuwe mogelijkheden breiden de functionaliteit van LMI's populaire P-serie pompen uit. De LMI PD-serie helpt gebruikers selectie, configuratie en bediening te vereenvoudigen. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk voor operators om de capaciteitsinstellingen te bekijken en de opbrengst op een gewenste output in te stellen. Deze kenmerken verbeteren de veiligheid en geven operators het vertrouwen dat de pompen werken zoals ze zijn geconfigureerd. Nieuwe alarmindicatoren voor tankniveaus worden helder weergegeven op een groot kleurendisplay.

De nieuwe pompen zijn voorzien van verbeterde hardware, een nieuwe grafische gebruikersinterface en externe besturingsingangen. Verbeterde software faciliteert nieuwe mogelijkheden voor kalibratiehulp, plus nieuwe functionaliteit om slagfrequentie en geschat volume registreren.

FastPrime™-pompkoppen, die eenvoudig primen mogelijk maken via een geïntegreerd ontluchtingsventiel, zijn nu standaard. Optionele AutoPrime™-pompkoppen zijn beschikbaar voor toepassingen met vloeistoffen die ontgassen. Het verbeterde model bevat de StayPrime™-ontgassingstechnologie, die is ontworpen om de pomp te primen en de pomp te laten werken wanneer dat nodig is.

"De LMI PD-serie vertegenwoordigt een nieuwe generatie technologie voor LMI die de complexiteit voor gebruikers vermindert", zegt Eric Pittman, Global Product Manager, LMI. "De mogelijkheden die we hebben aangekondigd, waren eerder gereserveerd voor geavanceerde, gespecialiseerde pompen - maar nu kunnen we onze klanten in een breder scala aan behoeften voorzien met de verbeterde versies van de LMI PD-serie."

Klik hier voor meer informatie.